شبیه سازی انتقال حرارت در خشک کردن ورقه های هویج با کامسول
انتقال حرارت در کامسول
چروكيدگي محصول علاوه بر اين كه معياري براي كيفيت محصول خشك شده ميباشد، سينتيك خشك شدن را نيز تحت تاثير قرار ميدهد. بنابراين آگاهي از مكانيزم چروكيدگي باعث درك بهتر سينتيك خشك شدن ميشود. به منظور شبيه سازي چروكيدگي هويج در حين فرايند خشك شدن، معادلات انتقال جرم و حرارت با معادلات مكانيكي به طور همزمان درشرايط سه استفاده گرديد. با در نظر گرفتن comsol multiphysics بعدي و در دماهاي ۶٠ و ٧٠ درجه سيلسيوس با استفاده از نرم افزار تنش حرارتي بدست آمده، نمودارهاي توزيع تنش نسبت رطوبتي ورقه هاي هويج در فرايند خشك شدن رسم شدند. نتايج به دست آمده از شبيه سازي محتواي رطوبت، دما و چروكيدگي با داده هاي تجربي مقايسه شدند و همبستگي مناسبي ما بين آنها وجود داشت و مشخص شد كه درصد چروكيدگي با افت رطوبت متناسب است
این پروژه شبیه سازی مقاله زیر می باشد:
جهت یادگیری کامل نرم افزار کامسول آموزش های رایگان ما را در سایت حامی پروژه دنبال نمایید. و در صورت مشکل در انجام پروژه های comsol خود با متخصصین حامی پروژه در تماس باشید. برای ارتباط با تیم تخصصی کامسول حامی پروژه با شماره 09934702599 تماس حاصل نمایید.
شبیه سازی انتقال حرارت در خشک کردن ورقه های هویج با کامسول